shutterstock_794469577

S.G.A. Vakdagen legt in 2019 de focus nóg meer op de afbouwbranche. 


Voor de aankomende editie is daarom een Afbouwplein gerealiseerd, waar omheen diverse exposanten hun producten presenteren. Onder andere Bostik, Tri-Al en NBL zullen hier te vinden zijn. Op dit plein vinden gedurende de beurs verschillende demonstraties plaats door de exposanten in de afbouwbranche. Deze demonstraties worden gedurende de dag middels een programmering aangeboden. 


Dit afbouwplein krijgt een eigen ingang waardoor bezoekers direct op het plein uitkomen. Ook leidt de ingang naar het naastgelegen foodcourt, waar de bezoeker terecht kan voor een hapje en een drankje.


Speciaal voor bezoekers in de glasbranche biedt S.G.A. Vakdagen een breed aanbod voor alle glaszettersbenodigdheden, waaronder kitten, lijmen en tape. Exposanten zoals Wiltec, Bloem Sealants, Mapei en Primaverde vertegenwoordigen deze productgroepen.


Zoals u van S.G.A. Vakdagen gewend bent is schildersbranche ook zeer goed vertegenwoordigd op S.G.A. Vakdagen. Diverse grote namen schitteren op de beurs, waaronder Sigma, Sikkens en Copagro. Ook de naastgelegen beurs, Verticaaldagen Benelux, biedt een breed exposantenaanbod. Skyjack, LGMG en Eurosupply zijn enkele van de vele namen die hun producten presenteren.Bent u benieuwd wie u kunt bezoeken tijdens S.G.A. Vakdagen? Binnenkort publiceren we de deelnemerslijst. Houd de website in de gaten of volg ons op social media om niets te missen!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top