SGA Vakdagen introduceert smart badge

Tijdens de eerste editie van SGA Vakdagen wordt het voor de bezoeker nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek. Door de komst van de ‘’SmartBadge technologie’’ kunt u op eenvoudige wijze de interessante ‘exposanten‘ scannen met de bezoekersbadge, die ze bij binnenkomst ontvangen.

 

Na afloop van het bezoek ontvangt u als bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. Onze bezoekers vullen voorafgaand aan de vakbeurs hun online profiel in en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar u. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer, kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen.


Met de komst van de ‘’SmartBadge technologie’’ loopt u daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af. Zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

WAT DOET UW BADGE LEZER?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle bezoeker één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die u heeft opgeladen in My Easyfairs.

HOE WERKT HET?

Door uw badge eenvoudig te scannen met badgelezer van de desbetreffende exposant ontvangt u de product- en bedrijfsinformatie (die de exposant zelf heeft opgeladen) aan het einde van de dag via e-mail.

uw voordelen

Uw badge fungeert als een virtuele draagtas tijdens uw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

De badge reader houdt exact bij welke exposanten u heeft bezocht. U ontvangt later op de dag een e-mail met een handig overzicht van uw bezoek.

Geen spam - u ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten, waarin u interesse heeft getoond.

U wisselt uw digitale visitekaartje uit met de exposanten, die u interessant vindt.

Scroll naar top