Waar ambacht en vakmanschap samenkomen!

Terwijl beroepen worden vervangen door robots blijft de ambacht het winnen van techniek in de schilders-, glas- en afbouwbranche. Veel veranderingen zijn doorgevoerd, maar de passie voor het ambachtelijke vak blijft. De branche kent een enorme geschiedenis en is gedurende de afgelopen decennia flink geïnnoveerd. De groei blijft aanhouden evenals de vraag naar noviteiten in de branche. Maar waar vindt u alle ontwikkelingen en bijbehorende bedrijven?

Ontdek het op S.G.A. Vakdagen! Welke in 2020 plaatsvindt op  vakbeurs is op 3, 4 en 5 november. Waar u 6.800 vakprofessionals ontmoet en meer dan 200 exposanten (cijfers 2019 – combinatie vakbeurs Verticaaldagen Benelux)

Op deze vakbeurs worden noviteiten gepresenteerd die ervoor zorgen dat u uw werk efficiënter uit kunt voeren en laten exposanten hun nieuwste innovaties zien op het innovatieplein.

Door de full-service formule ontbreekt het u niet aan een lekker hapje en drankje. Zo wordt u volledig ontzorgd!

S.G.A Vakdagen biedt u de kans om exposanten in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. U vindt er exposanten in de schildersbranche, waarbij de toonaangevende A-merken goed vertegenwoordigd zijn. 

Enige beurs in voor de schilder-, glas- en afbouwbranche

S.G.A. Vakdagen is de enige beurs in Nederland waar u bedrijven uit de drie verschillende branches op één moment kunt spreken. In een dag tijd ontmoet u meer dan 200 exposanten in uw branche!

Alle A-merken in de schildersbranche

Toonaangevende merken nemen ieder jaar weer hun plek in op S.G.A. Vakdagen. Namen als Sigma, Sikkens en Copagro zijn exposanten van het eerste uur. Ook Bostik, OnderhoudNL en Festool zijn vertrouwde gezichten op de beursvloer!

Full service
formule

Graag bieden we u een volledig verzorgde dag in Evenementenhal Gorinchem. Het zal u aan niets ontbreken met onze unieke fullservice formule, waarbij u gratis kunt genieten van een hapje en een drankje tijdens uw beursbezoek!

Quotes

Scroll naar top