Waar ambacht en vakmanschap samenkomen!

Terwijl beroepen worden vervangen door robots blijft het ambacht het winnen van techniek in de schilders-, glas- en afbouwbranche. Veel veranderingen zijn doorgevoerd, maar de passie voor het ambachtelijke vak is gebleven. De branche kent een enorme geschiedenis en is gedurende de afgelopen decennia flink geïnnoveerd. De groei blijft aanhouden evenals de vraag naar noviteiten in de branche. Maar waar vindt u alle ontwikkelingen en bijbehorende bedrijven?

Ontdek het op S.G.A. Vakdagen! De vakbeurs vindt plaats op 2, 3 en 4 november 2021. Ontmoet 6.800 vakprofessionals en meer dan 200 exposanten!  (cijfers uit 2019 – combinatie vakbeurs Verticaaldagen Benelux)

Op deze vakbeurs worden noviteiten gepresenteerd die ervoor zorgen dat u uw werk efficiënter uit kunt voeren. Exposanten laten hun nieuwste innovaties zien op het Innovatieplein. 

Door de full-service formule ontbreekt het u niet aan een lekker hapje en drankje. Zo wordt u volledig ontzorgd!

In een informele setting zaken doen!

S.G.A Vakdagen biedt u de kans om exposanten in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. U ontmoet er exposanten uit de schilder-, glas- en afbouwbranche, waarbij de toonaangevende A-merken goed vertegenwoordigd zijn. 

Enige beurs voor de schilder-, glas- en afbouwbranche

S.G.A. Vakdagen is de enige beurs in Nederland waar u bedrijven uit de drie verschillende branches op één moment kunt spreken. In één dag tijd ontmoet u meer dan 200 exposanten uit uw branche!

Alle A-merken in de schildersbranche

Toonaangevende merken nemen ieder jaar weer hun plek in op S.G.A. Vakdagen. Namen als Sigma, Sikkens en Copagro zijn exposanten van het eerste uur. Ook Bostik, OnderhoudNL en Festool zijn vertrouwde gezichten op de beursvloer!

Full service
formule

Graag bieden wij u een volledig verzorgde dag in Evenementenhal Gorinchem. Het zal u aan niets ontbreken met onze unieke full-service formule, waarbij u gratis kunt genieten van een hapje en een drankje tijdens uw beursbezoek!

Quotes

Scroll naar top