My EasyFairs

My Easyfairs is uw persoonlijke bedrijfsprofiel op de beurswebsite, waarop u voorafgaand aan de beurs al zichtbaar bent. U kunt hier tevens alle documenten ter voorbereiding van uw deelname vinden, waaronder het (digitale) standhoudershandboek. Ook kunt u via My Easyfairs gemakkelijk bestellingen plaatsen ten behoeve van uw stand.

Hoe werkt het?

Als deelnemer ontvang u van ons een e-mailbevestiging van uw inschrijving voor de beurs, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst in één oogopslag kennis maken met uw bedrijf. Zij klikken op uw bedrijfsnaam en vinden zo bedrijfsgegevens, producten en nieuws. Deze informatie en gegevens beheert u zelf via My Easyfairs. Informatie die u plaatst over uw laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers voorafgaand en achteraf teruglezen op de website. Het is dan ook aan u hoeveel informatie u deelt met bezoekers van de website.

TIP:

Vermeld dat bezoekers e-tickets kunnen aanvragen via de registratielink. Deze link vindt u op deze pagina wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat! Houd deze pagina dus goed in de gaten. U kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter uw
e-mailhandtekening of banners op uw website plaatsen zodat u het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

Handleiding My Easyfairs

Wanneer u als exposant inlogt in My Easyfairs ziet u een tijdlijn opgebouwd uit verschillende stappen. Wanneer u al deze stappen doorloopt en volledig vult haalt u het meeste rendement uit uw deelname en My Easyfairs. Per stap is er een uitgebreide handleiding voor u opgesteld die u via onderstaande buttons kunt inzien. 

Scroll naar top