Nodig uw relaties uit

Uw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van uw (potentiële) relaties via de uitnodigingsservice. De gratis uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het onze partners makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee u kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan uw business.

Deelname aan deze service is gemakkelijk. U uploadt uw relatielijst in onze beveiligde omgeving (AVG-proof) en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met uw bedrijfsnaam erop. Wees er snel bij, want uw relatielijst moet uiterlijk 7 september 2020 geüpload zijn via My Easyfairs. Wilt u meer adressen aanleveren? Dat kan in overleg met Exhibitor Activation. Neem bij vragen contact op met Exhibitor Activation (exhibitoractivation@easyfairs.com).

De belangrijkste voordelen op een rij

1. Gratis uitnodigingen versturen met uw bedrijfsnaam erop
65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en kosten die u normaal kwijt zou zijn voor een soortgelijke uitnodigingskaart, bespaart u nu! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor de potentiële beursbezoeker duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.
2. U hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van uw relaties. Alles is AVG-Proof.
Wij hebben een beveiligde omgeving ontwikkeld, waar u met één klik op de knop relatielijsten kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houdt u tijd over en kunt u uw beursdeelname optimaal voorbereiden. Dit alles is AVG-proof!
3. U levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit
U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heeft u veel invloed op wie u ontmoet.
4. Gegarandeerd bezoek op uw stand
Omdat u tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit uw bedrijfsnaam, hebben veel (potentiële) relaties kennisgenomen van uw participatie. Hiermee heeft u de kans dat zij een bezoek zullen brengen aan uw stand aanzienlijk verhoogd.

AVG-proof

Easyfairs hecht veel waarde aan uw privacy en die van uw relaties. Het delen van uw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Wij geven u graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met persoonsgegevens die u ons aanlevert in de vorm van relatielijsten.

De juiste bezoekers zijn onmisbaar voor het succes van S.G.A. Vakdagen en daarnaast zijn ze waardevol voor u als exposant. Daarom gaan we hier discreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.


In de uitnodigingensamenwerking verleent u ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van uw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om relatielijsten eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van uw (potentiële) relaties.

kort samengevat

Scroll naar top