Haal extra rendement uit uw badgelezer

Maak waardevolle leads van uw bezoekers.

WAT DOET UW BADGELEZER?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die u hebt geplaatst uw persoonlijke My Easyfairs omgeving.

HOE WERKT HET?

Door de badge eenvoudig te scannen met uw badgelezer ontvangen bezoekers uw product- en bedrijfsinformatie (die u hebt hebt opgeladen via My Easyfairs) aan het einde van de dag via e-mail.

UW voordelen als exposant

Verspreid eenvoudig uw bedrijfsinformatie

Door simpelweg een bezoekersbadge te scannen ontvangen ook bezoekers die u niet hebt gesproken uw product- en bedrijfsinformatie via e-mail.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaart u op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en geen risico dat bezoekers het materiaal onderweg ‘verliezen’.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die hun badge scannen, ontvangen uw informatie digitaal. Dit is een groot voordeel in de hedendaagse digitale wereld én tevens superhandig om die gegevens gemakkelijk te delen met collega’s en kennissen.

Meer contacten en mogelijkheden

Combineer het gebruik van uw badgelezer met de Visit Connect App en scan ook de badges van uw bezoekers. Als u GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvang u de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand. Dit is niet het geval bij GoVisibility.

Vereenvoudig lead generatie na de beurs

Zoals hierboven genoemd ontvangt u bij GoLeads, GoPlus of GoPremium een lijst van de bezoekers die uw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren. Dit resulteert ook weer in een makkelijkere opvolging van uw leads.

Hoe werkt de Smartbadge?

WAT TE DOEN TIJDENS S.G.A. VAKDAGEN?

1. Haal uw gebruiksklare badgelezer tijdens de laatste opbouwdag op bij het Business Point/Beurssecretariaat.
2. Plaats de badgelezer in uw stand: in het gezichtsveld van uw bezoekers, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We helpen u graag op weg!
3. Breng de groene sticker aan op de plaats waar u de badgelezer wilt plaatsen.
4. Verwijder de strip op uw badgelezer en plaats hem meteen op de groene sticker. 
5. De batterijen van de badgelezer zijn voldoende voor de hele beurs.
6. Breng de badgelezer op de laatste beursdag terug naar het Business Point.

7. In geval van GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvangt u de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand. U kunt die informatie vervolgens ook opvragen via My Easyfair

Als u GoVisibility heeft, kunt u in een later stadium nog upgraden naar een ander pakket om de lijst te krijgen van bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand.

 

N.B. De badgelezer die u huurt, blijft eigendom van Poken NV. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.

Scroll naar top