Wij maken uw deelname Easy

We maken het easy om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs of het evenement producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, zaken te doen en in contact te komen met prospects en klanten. Bent u exposant tijdens S.G.A. Vakdagen dan doen wij er alles aan om u te ontzorgen vooraf en gedurende de vakbeurs, zodat u zich kunt richten op uw eigen doelen van de beursdeelname.

Wat kunt u verwachten van de service die Easyfairs u als exposant biedt?

  • Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van S.G.A. Vakdagen. Als exposant wilt u zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens uw beursdeelname en daar moet u volle focus op hebben. Daarom neemt de organisatie van S.G.A. Vakdagen zo veel mogelijk voor u uit handen zodat u kunt focussen op uw doelstellingen. Daarvoor investeert u in deelname aan S.G.A. Vakdagen.
  • Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door u te ondersteunen een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.
  • U maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar uw deelname. Zij delen graag hun kennis om de waarde van uw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om uw stand nog beter aan te laten sluiten op uw wensen. De teamleden van Event Services helpen u voor en tijdens de beurs. Onder andere door middel van het standhoudershandboek, maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.

Alle services-onderdelen op een rij

  • De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot uw beschikking en helpen u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.
  • Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.
  • Tijdens uw deelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.
  • Voldoende parkeergelegenheid op onze parkeerplaats. Afhankelijk van het pakket krijgt een exposant een aantal parkeerkaarten. Extra parkeerkaarten nodig? Dat kan voor € 7,- per voertuig.
  • Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van S.G.A. Vakdagen u verschillende marketingmiddelen om uw beursdeelname te promoten.
  • Gratis Uitnodigingsservice: 65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u nu! In de postuitnodiging wordt uw bedrijfsnaam vermeld. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail komt uw bedrijfsnaam prominent in beeld.
Scroll naar top