Waarom deelnemen aan S.G.A. Vakdagen?

Ontmoet 6.800  vakprofessionals in de schilder-, glas- en afbouwbranche!
Passie voor het vak ziet u op S.G.A. Vakdagen. Het is en blijft een ambachtelijk vak. De branche kent een lange geschiedenis en is gedurende de afgelopen decennia al flink geïnnoveerd. Zowel werknemers als werkgevers zijn continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Dat vraagt om een ontmoetingsplek waar ambacht en vakmanschap samenkomen!

Kom in contact met prospects!

Bezoekers van S.G.A. Vakdagen hebben voornamelijk het doel om (product)informatie verkrijgen over onderwerpen die aansluiten bij hun interesses en werkzaamheden. Zij zijn veelal in de oriëntatiefase en staan dus open om met u in gesprek te gaan. Voor u als exposant dus de ideale gelegenheid om op eenvoudige manier in contact te komen met uw potentiële klanten.

Op S.G.A. Vakdagen lopen natuurlijk niet alleen maar prospects rond, ook een deel van uw bestaande relaties zal hoogstwaarschijnlijk een bezoek aan de vakbeurs brengen. Tijdens S.G.A. Vakdagen kunt u in een informele setting uw klanten ontmoeten. Middels onze uitnodigingsservice stuurt u hen een persoonlijke uitnodiging.

Waar ambacht en vakmanschap samenkomen!

Heeft u een noviteit die de branche absoluut moet leren kennen? Dan kan S.G.A. Vakdagen een podium bieden om deze innovatie te introduceren en in de spotlights te zetten. Het is ook mogelijk om een demonstratie te geven in de standruimte. Bezoekers kunnen zo direct zelf ervaren wat u te bieden heeft..

Genoeg redenen dus om deel te nemen! Heeft u hulp nodig? Ons beursteam ondersteunt u graag om alles uit uw beursdeelname te halen.

Kijk ook bij ‘Hoe de beurs te promoten’

Ontdek het op S.G.A. Vakdagen

S.G.A. Vakdagen is de enige beurs in Nederland waar u vakprofessionals uit de schilder-, glas- en afbouw branches op één moment kunt spreken. U ontmoet wel 6.800 professionals uit uw sector.

Alle A-merken vertegenwoordigd

Toonaangevende schildersmerken doen ieder jaar weer hun intrede op S.G.A. Vakdagen. Namen als Sigma, Sikkens en Copagro zijn exposanten van het eerste uur. Ook Bostik, OnderhoudNL en Festool zijn vertrouwde gezichten op de beursvloer!

Nieuwe indeling!

Wegens de tweejaarlijkse combinatie met Verticaaldagen, die in 2020 niet plaatsvindt, is de beursvloer opnieuw ingedeeld. Dit betekent nóg betere bereikbaarheid en een gegarandeerde A-locatie!

aftermovie s.g.a. vakdagen 2019

quotes bezoekers

Sfeervolle beurs, nieuwe ontwikkelingen gezien met betrekking tot spuittechnieken en veel bekenden ontmoet.

 

S.G.A. Vakdagen Gorinchem geeft kleur aan uw bezoek.

Quotes exposanten

Goed verzorgde beurs. Innovatieplein is goed initiatief.


Specialistische beurzen hebben de toekomst. De bezoeker is direct de eindgebruiker van het product dat wij bieden. De bediening is hier ook goed en we vinden het positief dat het eten centraal staat op de foodcourt

Scroll naar top