Waarom deelnemen aan S.G.A. Vakdagen?

De enige beurs in Nederland waar u 6.800 vakprofessionals in de schilder-, glas- en afbouwbranche ontmoet! Presenteer uw noviteiten, laat uw innovaties zien op het toekomstplein en ontmoet nieuwe en bestaande relaties.

Waar ambacht en vakmanschap samenkomen!

Terwijl beroepen worden vervangen door robots blijft de ambacht het winnen van techniek in de schilders-, glas- en afbouwbranche. Veel veranderingen zijn doorgevoerd, maar de passie voor het ambachtelijke vak blijft. De branche kent een enorme geschiedenis en is gedurende de afgelopen decennia flink geïnnoveerd. Werknemers uit de branche zijn continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Dat vraagt om een ontmoetingsplek!

Ontdek het op S.G.A. Vakdagen

S.G.A. Vakdagen is de enige beurs in Nederland waar u vakprofessionals uit de Schilder-, Glas- Afbouw branches op één moment kunt spreken. U ontmoet wel 6.800 professionals uit uw sector

Alle A-merken vertegenwoordigd

Toonaangevende schildersmerken nemen ieder jaar weer hun intrede op S.G.A. Vakdagen. Namen als Sigma, Sikkens en Copagro zijn exposanten van het eerste uur. Ook Bostik, OnderhoudNL en Festool zijn vertrouwde gezichten op de beursvloer!

Nieuwe indeling!

Wegens de tweejaarlijkse combinatie met Verticaaldagen, die in 2020 niet plaatsvindt, is de beursvloer opnieuw ingedeeld. Dit betekent nóg betere bereikbaarheid en een gegarandeerde a-locatie!

aftermovie s.g.a. vakdagen 2019

quotes bezoekers

Sfeervolle beurs, nieuwe ontwikkelingen gezien met betrekking tot spuittechnieken en veel bekenden ontmoet.

S.G.A. Vakdagen Gorinchem geeft kleur aan uw bezoek.

Quotes exposanten

Goed verzorgde beurs. Innovatieplein is goed initiatief.

Specialistische beurzen hebben de toekomst. De bezoeker is direct de eindgebruiker van het product dat wij bieden. De bediening is hier ook goed en we vinden het positief dat het eten centraal staat op de foodcourt

Scroll naar top